vrijdag 9 november 2012

Nail-art voor beginners: Tie dye nagels!

Vandaag geen appelmoes maar een mengelmoes. Een mengelmoes van geel, roze en paarse nagels. Glitterig, vrolijk en speels dat is deze nail-art tutorial allemaal! Als je wilt weten hoe ik deze nail-art heb gemaakt lees je verder!Stap 1: Als eerst breng je een basecoat/nagelverharder aan, iets wat heel belangrijk is. Je moet eigenlijk altijd een basecoat/nagelverharder aanbrengen, als je dat niet doet kunnen je natuurlijke nagels verkleuren.
 
 
Stap 2: Breng een dun laagje witte lak aan. Na lang zoeken heb ik hem bij de Etos kunnen vinden, in het Kruidvat en de Trekpleister kon ik er namelijk geen vinden. Misschien een tip als jij er ook lang naar opzoek was ...
 
 
Stap 3: Neem drie nagellakjes, een in het roze, een in het geel en een in het paars. Het maakt niet uit welk merk of, of de kleur net iets anders is als die van mij. Als je een van die lakjes met glitter neemt geeft het een extra leuk effect! Hierna leg je een druppel van elke lak op je nagel.
 
Stap 4: Neem een cocktailprikker (saté prikker) of een dotting tool en meng de nagellak. Je krijgt een heel leuk effect, want als je de roze en paars mengt krijg je een heel andere kleur dan waarneer je de geel en paars mengt! Laat dit voor een kwartiertje opdrogen en hierna kan je nog een topcoat aanbrengen. Laat dit weer een kwartiertje drogen.
 
Volgende week komt er weer een tutorial!
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten